Trónok harca (7. évad)

Végre végre végre! 😀
► A hivatalos trailer:

►Kövess Facebookon is:
►Feliratkozás:
►e-mail cím: plesonandi8@gmail.com

Zene:
► Inborn – GoT Video Intro

► Royalty Free Music from Bensound

———————————————————————————————————–
Daenerys és Jon, Jon Targaryen, Trónok Harca, Game of Thrones, Season 7, 7. évad, elemzés, HBO, hivatalos trailer, hivatalos előzetes, kibeszélő, trailer, kritika, Jon Snow, Havas Jon, Sansa, Tyrion, Daenerys, vlog, vélemény, teória, conspiracy, Véreb, fattyak csatája, bastards, finálé, évadzáró, cersei, Jon, Rhaegar, Lyanna, Mormont, Ros, Myranda, Ygritte, Emilya Clarke, Nathalie Emanuelle, Arya Stark, trailer ,

source

28 COMMENTS

  1. Én meg már biztos vagyok benne, hogy szürke féreg megfog halni, mivel Jora meggyógyult. Továbbá a makulátlan sereg szét esett, így már nem sok értelme van szürke féregnek. + utalás is volt rá, amikor missandeiel elvoltak.

  2. Az csak engem aggaszt h amikor Brant megérintette az éjkirály akkor a fa (aminek a gyökerei közt bújkáltak) védővarázslataár nem ért semmit a mások ellen mert Bran bent volt. Most Bran átlépett a fekete vár kapuján így a fal túloldalára jutott. A fal is egy védővarázslattal van megerősítve és szerintem az átok amit Bran hordoz azt is megtöri így a Mások útjában álló egyetlen akadály a fal eltűnhet.

  3. Szia Nándi, követlek már egy ideje, elég sok videódat láttam már, és van egy "problémám"
    Először is, ne vedd sértésnek, csak megjegyzésként írom ide : Nagyon zavaró a beszédbeli tagolásod. ott viszed le/fel a hangsúlyt, ahol nem kellene, ott teszel kicsi szünetet, ahol még bőven folyatatódna a mondat, ( és egy levegővel tuti eltudsz mondani egy mondatot egyben 😀 ) Szóóóval nem támadás, és megértem ha ez ellen nem tudsz mit tenni, mert te így beszélsz, csak személy szerint nekem elég zavaró, pedig az eddig megnézett videóid közül az összes tartalmas, érdekes, és minőségi.
    csak a… najó hívjuk apróbb "beszédproblémának" (nem az) ami zavaró.

    További jó videózást, és ne aggódj, beszélhetsz németül visszafele is, akkor is nézli foglak ;D

  4. Szia Nándi! Ebben a pillanatban csöppentem a csatornádra a drága YouTube miatt.Egy video utan függő lettem .Elképeztő milyen durva ,érdekes és minőségi tartalmat csinálsz!Így kéne minden videósnak .Szép kerek mondatok ,nem elhadart és okosan megírt szövegek brilliánsá dobják a csatornádat !Elképesztő ! Már ajánlottalak is másoknak ,mert ezt mindenkinek látni kell ! Csak így tovább ,ígaz már fejlődnöd nem kell ,ugyanis ez kiváló a YouTubera ,de remélem fogsz majd ennél is jobbat mutatni ! RESPECT!

  5. Jon anyját tudjuk, az apja pedig szinte biztos, hogy Rhaegar Targaryen, Dany egyik bátyja. Így elég ehh lesz a dolog. Bran meg, hát ő baromi kulcsfigura. 😀 Van egy olyan teória, miszerint az Aerys "Őrült" Király látomását ő küldte úgy rá véletlenül valamelyik merengős teadélutánján a Másokról, mint Hodornak, és abba őrült bele, azért üvöltötte, hogy "Égessétek el mind!". Na, én azt várom baromira 😀

  6. Sziasztok! Az elmùlt 2,5 hétben végig néztem az egész sorozatot és nem találom sehol a 7. évad ot ha valaki tudna linkelni 1 oldalt ahova folyamatosan töltik fel az ùj részeket azt nagyon megköszönném. Előre is köszi😉

  7. Azt várom, hogy Daenerys leszálljon végül majd a magas lóról XD Jon az ellentéte és a találkozásukból megtanulhatja milyen, ha alázattal áll valaki a hivatásához (az uralkodáshoz ugye). Amúgy úgyis az lesz, hogy azt akarja majd, hogy Jon térdeljen le előtte, de ő nem teszi majd meg, már csak az a kérdés, hogy Deny egy ilyen lépésre hogyan reagálna.
    Ezen kívül a Stark újraegyesülést várom már nagyon, Bran és Arya visszaérhetne már Deresbe. Persze Arya politikailag nem kavarja fel a vizet, ha visszamegy, de Bran igen, mert így neki kéne lennie a Starkok urának, Jonnal és Sansával szemben is. Szóval Kisujj majd megpróbálhatja egymás ellen kijátszani Sansát és Brant is.

  8. Bocsi, ez már csak szőrszálhasogatás, de akkoris, miért hagynák a hajót a nyílt tengeren és eveznék át a fél öblöt (holott az egy egész nagy öböl, hisz az egész flotta elfért benne) ha könnyen behajózhatnak? Jamie is megmondta, Sárkánykő öble mélyvizű, alkalmas a flotta számára.

  9. Nem tudom mit várok a legjobban, de az tuti, hogy a 3. résztől brutálisan fel fognak pörögni az események. Sanszos, hogy 1 sárkány ebben az évadban el fog majd hullani. Jó, hát ha várok is valamit, az az, hogy Cersei milyen brutális kínzást fog végrehajtani Homok Ellárián, és ebből vajon mennyit fognak mutatni. Még 1 dolog. Vajon Theon túléli?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here